BLOG
KUPONY NA KONTAKT
PAKIET PODBIĆ
PROMOCJA ANONSU
MOBILNE PODBICIA
 
zdjecia/2017_03/t/add-5ae9e4bd-121807.jpg
zdjecia/2016_06/t/add-915ba041-185433.jpg
zdjecia/2016_05/t/add-c24667fd-015110.jpg
zdjecia/2015_06/t/add-40c9222b-073802.jpg
zdjecia/2014_07/t/add-aa9e6cb8-174441.jpg
zdjecia/2014_03/t/add-1feb789d-164834.jpg
zdjecia/2013_12/t/add-18854dba-232432.jpg
zdjecia/2013_11/t/add-d8cb7a41-083339.jpg
zdjecia/2013_04/t/add-9923de17-222212.jpg

Strony tylko dla dorosłych !

UWAGA! TA STRONA ZAWIERA TREŚCI EROTYCZNE !
Jeśli nie ukończyeś 18-go roku życia, nie chcesz oglądać tego typu treści lub jest to niezgodne z prawem twojego kraju,
nie wolno Ci wchodzić dalej !

Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie oraz akceptujesz regulamin i politykę prywatności.

 

Podaj swój adres email żeby wejść dalej:

Adres email: Płeć:

Wchodzę    Opuszczam stronę

Zanim wyrazisz na co masz teraz ochotę ...

  • Wulgaryzm już dawno nie imponuje, ostre słówka są jednak dozwolone
  • Podawanie danych kontaktowych w chrapce będzie karane usunięciem anonsu
  • Twoja ochotka jest linkiem do Twojego anonsu
  • za rynsztokowy język Twój anons zostanie usunięty
  • To co napiszesz jest Twoją wizytówką i linkiem do Twojego anonsu
  • Możesz mieć ochotę tylko raz na 180 min
  • Twoja ochotka będzie widoczna przez 48h
  • Za dodanie ochotki przez strony www nic nie płacisz

Mam ochotę na (max. 50 znaków):

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1.Zgoda na przetwarzanie danych osobowych Korzystając z wirtualnego portalu www.bez-sponsoringu.pl, Użytkownicy wyrażają zgodę na przetwarzanie przez portal bez-sponsoringu.pl swoich danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 ze zm.).

2.Dane udostępniane dla bez-sponsoringu.pl i sposób ich wykorzystywania bez-sponsoringu.pl ogranicza zbieranie i wykorzystywanie danych Użytkowników do minimum niezbędnego do świadczenia w ramach niniejszego Serwisu usług najwyższej jakości. Informacje zawarte w logach systemowych, wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, są przez bez-sponsoringu.pl wykorzystywane wyłącznie w celach technicznych, związanych z administracją Serwisu. W celu umożliwienia logowania się i korzystania z Serwisu Użytkownik powinien wypełnić formularz rejestracyjny i podać w nim dane kontaktowe (m.in. e-mail, płeć). Dane podane w formularzu rejestracyjnym wykorzystywane są przez bez-sponsoringu.pl w celu utworzenia konta Użytkownika i zarządzania nim, należytej realizacji świadczonej Usługi, a także do celów statystycznych (gromadzone są np. dane o adresie IP, z którego następuje połączenie), reklamowych, marketingowych, referencyjnych itp. Nadto bez-sponsoringu.pl jest upoważniony do publikacji danych zamieszczonych przez Użytkownika na Stronach Serwisu, w szczególności Anonsów oraz Konta na innych serwisach bez-sponsoringu.pl. Gromadzone informacje o Użytkownikach mogą być przez bez-sponsoringu.pl przechowywane tak długo, jak jest to uzasadnione z punktu widzenia celów ich zgromadzenia.

3.Pliki Cookie („Cookies”) bez-sponsoringu.pl w ramach Serwisu korzysta z technologii plików Cookie („Cookies”). Cookies to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer bez-sponsoringu.pl i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). bez-sponsoringu.pl wykorzystuje Cookies wyłącznie do przechowywania danych Użytkownika w celu personalizacji ustawień i wyglądu Serwisu, przechowywania parametrów sesji logowania oraz w celach statystycznych. Zaleca się włączenie obsługi Cookies w przeglądarce internetowej w celu poprawnego i pełnego korzystania z Serwisu. bez-sponsoringu.pl nie odpowiada za Cookies pozostawione przez inne serwisy internetowe, w szczególności te, do których prowadzą linki zamieszczone w serwisie bez-sponsoringu.pl.

4.Ochrona udostępnionych danych bez-sponsoringu.pl przykłada ogromną wagę do kwestii zachowania prywatności Użytkowników serwisu i nie ujawnia ani nie sprzedaje danych osobowych użytkowników żadnym podmiotom zewnętrznym, niezaangażowanym w obsługę Serwisu. bez-sponsoringu.pl, jako administrator zbioru danych Użytkowników dba także o bezpieczeństwo, zbioru, zgodnie ze standardami wyznaczonymi w ustawie o ochronie danych osobowych. Dane te są szczególnie chronione i zabezpieczone przed dostępem osób nieupoważnionych. Stosowane przez bez-sponsoringu.pl procedury zapewnienia bezpieczeństwa danych skutecznie chronią dane przed jakąkolwiek ingerencją osób trzecich. bez-sponsoringu.pl podejmuje również niezbędne środki mające na celu ochronę baz danych zawierających zbiory danych osobowych poprzez wewnętrzne ograniczenie dostępu do baz. Tylko wąskie grono uprawnionych osób spośród działających na rzecz bez-sponsoringu.pl ma wgląd w dane osobowe Użytkowników Serwisu. Jeżeli do ochrony Konta Użytkownika jest wykorzystywane hasło, zachowanie poufności tego hasła należy do obowiązków Użytkownika. bez-sponsoringu.pl nie ponosi odpowiedzialności za uzyskanie przez osobę trzecią dostępu do danych osobowych użytkownika za pomocą tego hasła udostępnionego w jakikolwiek sposób przez Użytkownika

5.Możliwość edycji danych bez-sponsoringu.pl zapewnia Użytkownikom Serwisu możliwość wglądu i modyfikacji podanych wcześniej danych. Uzupełnienia, sprostowania lub uaktualnianie swoich danych Użytkownicy mogą dokonać poprzez formularz internetowy dostępny z poziomu Konta lub za pomocą poczty elektronicznej, pod adresem e-mail: Kontakt W razie pytań dotyczących zasad zachowania poufności oraz sposobu postępowania z danymi Użytkowników Serwisu, prosimy o kontakt na adres e-mail: .

Autoposzukiwacz

Chcesz otrzymywać powiadamienie o nowych ogłoszeniach w serwisie na swój e-mail już na drugi dzień rano?

Kategoria
Cel spotkania
Województwo
Miasto
Twój email
Powtórz Twój email